SKRIV EN BOK OM DET

Trailer

 

 

Introepisode til podcasten SKRIV EN BOK OM DET
Trailer
9:24
 
Apple Podcast
Spotify


Drømmer du om å kunne leve av noe du er genuint interessert i å drive med? Kanskje få spennende oppdrag som konsulent, foredragsholder, coach eller ekspert? Da burde du skrive en sakprosabok, og da er denne podcasten perfekt for deg.

I denne podcasten kommer jeg til å dele masse om selvutvikling, bra livsstil, ny kunnskap og spennende forskning. Jeg heter Tina Holt og er forfatter, mentor og jeg driver også et eget forlag. De siste årene har jeg jobbet med hundrevis av damer som har store drømmer, og et mål om å skrive en bok som kan inspirere andre. Det å skrive en sakprosabok kan skape uendelig mange muligheter for deg og berike livet ditt på uante måter. 

Fra 2:20 og utover snakker jeg mer om hva jeg driver med og min reise.

Sakprosabøker er bøker basert på din kunnskap, erfaring og interesse. Det er bøker som andre kan lære av og bli inspirert av, bøker som kan gi leseren håp, verdifulle innsikter, tips eller oppskrifter. Hvis du vil skape en positiv endring hos andre eller i samfunnet, skriv en sakprosabok. Vil du hjelpe andre, skape debatt eller starte et community med likesinnede, vil den type bok kunne gi deg plattformen du trenger for å starte. Ved å skrive en sakprosabok etablerer du deg som en ekspert på et tema, eller du blir kjent på grunn av historien din – og det kan åpne utrolig mange dører. 

I denne podcasten vil du lære hvordan du kan skrive en sakprosabok på en effektiv og inspirerende måte. Du vil også lære om hva du kan gjøre når du føler at det du driver med ikke er bra nok, det er nemlig en stor del av prosessen med å skrive en bok. Hvis du ikke helt vet hva du skulle skrevet bok om, men gjerne vil få litt klarhet i konseptet ditt, eller kanskje du vil skape en business rundt noe du syns er gøy og viktig, vil du finne inspirasjonen du trenger her.

Jeg vil inspirere deg til å hente frem det beste i deg selv, sånn at du kan dele det videre. 

Er du usikker på om du har det som skal til for å bli en sakprosaforfatter? Da kan du ta forfattertesten jeg har laget for å finne det ut – og i tillegg få vite litt om hva slags type bok du kan skrive: https://www.tinaholt.no/forfattertest

Om du drømmer om å dele ditt budskap, skrive en bok, leve av kunnskapen din, er dette stedet å være. Budskap, bok og business, det er det beste jeg vet å snakke om, så derfor har jeg laget denne podcasten.

Skriv en bok om det! Om det du vet at du skal dele, det du kan mye om, det du har opplevd, det livet har lært deg så langt, din historie, det du liker å drive med, din passion, din gave til verden. Skriv en bok om det for å hjelpe og inspirere både deg selv og andre, del det med oss – for verden venter på din bok. 

Ikke gå glipp av episoder

Få varsel på mail hver gang en ny episode kommer ut✨

Sjekk ut de siste episodene!

✨Få en gratis guide med 3 skrivenøkler på mail✨

✨Få en gratis guide med 3 skrivenøkler på mail✨