Få hjelp til å realisere drømmen!

 
Sett deg på ventelisten her

Muligheter kommer til deg ...

💫 Her får du hjelp til å bli forfatter av en skikkelig bra bok

💫 Slik at du kan holde din egen bok i hendene om ikke lenge

💫 Tenk så stolt du blir, og så lykkelig for at du startet allerede nå

💫 Endelig har du fått realisert bokdrømmen din og skrevet den boken bare DU kan skrive

💫 Og du får på plass en publiseringsavtale slik at boken din kommer ut i verden

 💫 Og plutselig kommer det spennende muligheter til deg ...

 

Under ser du et utvalg fantastiske bøker fra noen av deltakerne på Forfatterprogrammet. Hadde vært stas å se DEG og boken din der også!

 

Gjør som disse damene gjorde

– få hjelp av meg til å bli forfatter

 
 

Du kan få det til  

Du lurer kanskje på hvordan i all verden du skal få realisert bokdrømmen din med alt det andre du har å gjøre. Er det faktisk mulig for MEG?

Ja, det er det absolutt! Bare du vet hvordan du skal gjøre det. Forfatterprogrammet er målet å gjøre deg til en forfatter. Og du får hjelp flere ganger hver uke.

Du lærer å skrive en superbra bok OG du får vite hva som skal til for å fullføre den boken og å få den publisert på et forlag – sånn at du kan stå med din egen bok i hendene om ikke lenge💫

En bok om noe du kan, noe du har opplevd eller noe du er interessert i.

For eksempel bøker innen livsstil og selvutvikling eller en personlig historie – eller debattbøker, og bøker som formidler kunnskap innen ulike fagfelt.

Du har kanskje prøvd å skrive bok selv, eller tatt skrivekurs for å lære mer – men så har du fortsatt ikke skrevet ferdig boken din eller fått den utgitt?

Forfatterprogrammet er for deg som er helt nybegynner og ikke en gang har landet på en ferdig idé, og for deg som har skrevet bøker før. 

Så kom som du er – med et ønske om å bli forfatter – og så tar vi det derfra.

Hvis du vil dele det du kan eller det du har opplevd i en bok, er Forfatterprogrammet et helt riktig sted å være. Her får du hjelp til å finne ditt unike budskap, og til å endelig skrive ferdig boken din.

Du lærer også hvordan du kan selge flere bøker og hvordan du kan bruke boken din til å formidle det du vil si i flere kanaler, som for eksempel sosiale medier, foredrag, kurs og kronikker.

Vi har fokus på strategiske utgivelser og kommersielle sakprosabøker⭐️

Tenk så fantastisk at du snart kan stå med din egen bok i hendene! Kanskje du har drømt om det veldig lenge?

Skriver du en bok, kan alt skje. Det kan endre livet ditt – i tillegg til at du hjelper og inspirerer andre. Hvor fint er ikke det?

Gå for drømmen din⭐️

Dette er grunnen til at du kommer til å klare det: 

Du får personlig coaching

Jeg er inne på Forfatterprogrammet og coacher deg ukentlig. Du får svar på alt du lurer på av meg, og vi kan snakke om bokidé, struktur, oppbygging, tittel og alt annet du vil sparre om. I tillegg kommer det også motivasjonscoacher, skrivecoacher, fagpersoner og eksperter som coacher deg om det siste innen smarte skrivetips, planlegging og struktur.

Coachingen foregår i mindre gruppe, så alle som ønsker å snakke med meg får mulighet til det på disse møtene. Det er denne coachingen som kan utgjøre hele forskjellen på om du lykkes med boken din eller ikke. Her gir jeg deg mine beste råd om skriving og bokprosess og du kan diskutere utgivelse på forlag og få innspill fra meg på hva som er smart for deg og ditt unike bokprosjekt. Dette er også en unik mulighet til å få feedback sånn at du raskt kan justere kursen hvis du trenger det. Det blir opptak av alle coachingtimer.

Raskt svar på dine spørsmål

Har du et konkret spørsmål du vil ha raskt svar på, kan du legge det inn i gruppen vår, under en egen post, og få svar fortløpende. Dette gjør at du ikke trenger å vente til vi har gruppecoaching, men kan få svar på alt du lurer på når som helst. Dette gjør at du kan unngå skrivesperrer og at det stopper opp. Du får flyt i skrivingen og råd og inspirasjon når du trenger det. Dette tilbudet er også perfekt for deg som ikke kan eller ønsker å delta i gruppesamtale, men vil ha personlig svar på dine spørsmål. Svarene blir liggende i gruppen slik at du også kan se gjennom hva andre spør om. Det kan være mange gode spørsmål der som også kan gi deg svar som gjør din egen bok bedre.

Del det du vet

Hvis du vil dele det du kan eller det du har opplevd i en bok, er du på helt riktig sted akkurat nå💛

På FORFATTERPROGRAMMET lærer du hvordan du finner budskapet ditt, hvordan du skriver en superbra bok og hvordan du kan få den utgitt – sånn at du får delt dine erfaringer med de som trenger det, og får nye muligheter for din egen del💛

Det er hovedsakelig tre kategorier bøker vi jobber med her:

💫 Livsstilsbøker (helse, trening, hobby, mat)

💫 Kunnskapsbøker (debatt, formidling basert på fagkunnskap/fagfelt)

💫 Personlige bøker (selvutvikling, memoar, interesse)

Å skrive en bok er noe av det beste du kan gjøre for deg selv. Det er gøy, det er selvutvikling og det er kanskje en drøm som går i oppfyllelse?

Å bli en sakprosaforfatter er også en av de mest effektive måtene du kan etablere deg som ekspert på – hvis det er målet ditt – eller å være med på å skape positive endringer hos andre, eller i samfunnet generelt. 

Det er en grunn til at «alle» de store ekspertene og influenserne gir ut bøker. 

En bok gir deg kredibilitet, anerkjennelse, større påvirkningskraft og mange nye muligheter.

Du kan få en helt ny karriere, eller gi nytt liv til den du allerede har. Du får et større nettverk og du blir kjent med andre som er interessert i det du driver med.

Og ikke minst: du kan hjelpe og inspirere andre. Det finnes ikke mye som er mer meningsfylt enn det😍

Det er mange som drømmer om å skrive bok, men få som får det til. Bestem deg for å være en av de som skal klare det! 

Og så kan jeg hjelpe deg med selve prosessen, sånn at du kan klemme din egen bok veldig snart💛

Dette lærer du på FP:

⭐️ hvordan du lager en konkret plan, sånn at skriveprosessen blir enklere og mer inspirerende.

⭐️ hvordan du kan jobbe med budskapet ditt, sånn at du blir lagt merke til.

⭐️ hvordan du gjør boken din til en "pageturner", sånn at leserne elsker den.

⭐️ hvordan du får flere forlag interessert i å utgi boken din, sånn at du kan fokusere på å nyte forfatterlivet

⭐️ det siste innen smarte skrivetips, planlegging og struktur, sånn at det blir lettere å fullføre boken din.

 
 

Din skrivecoach

Jeg heter Tina og har jobbet med hundrevis av inspirerende forfattere, og deres sakprosabøker gjennom kurs, mentorprogrammer og forlag⭐️

Jeg har jobbet som forlagsredaktør i Cappelen Damm, hvor jeg jobbet med flere av de mestselgene forfatterne i Norge. 

Jeg er litteraturviter, journalist og forfatterrådgiver, og har jobbet med magasiner, tekster og bøker profesjonelt i snart 25 år.

I 2014 ble jeg selv en publisert forfatter på Norges og Sveriges største forlag, etter å ha drømt om å skrive bok i over 7 år.

Så jeg vet hvordan det føles å ville bli forfatter – og alt det magiske som kan skje når du har blitt det✨

Jeg har brukt all min erfaring til å skape en helt unik metode for deg som vil skrive en sakprosabok som kan gi deg mange nye muligheter. Den metoden får du kun tilgang til inne på Forfatterprogrammet.

La meg hjelpe deg med å bli forfatter – og å nå enda større drømmer på sikt🤩

"Jeg ble forfatter– det tok meg akkurat et år"

– Maria Holand Tøsse, forfatter og coach

 

Forfatterprogrammet er "et must"
Jeg hadde ingen erfaring med å skrive bok da jeg begynte, men Forfatterprogrammet og Tina har vært med på å løfte min bok betraktelig. Uten dette kurset hadde både utformingen og  innholdet vært annerledes. Tina forklarer og redegjør på en oversiktlig og begripelig måte i de ulike modulene.
Nå er jeg snart klar for å gi ut min bok, og mye av det kan jeg takke Tina og hennes kompetanse for. Vurderer du skrive bok og ikke har erfaring fra før er Forfatterprogrammet "et must". Det hever både deg som forfatter og boken din.

Kathrine Bergsholm

Blir forfatter på Aschehoug forlag!
Kort tid etter at jeg begynte på Forfatterprogrammet til Tina signerte jeg kontrakt med Aschehoug! Jeg sendte inn bokpresentasjon basert på malen hennes, og fikk interesserte svar fra flere forlag. Nå har jeg lansert nettsiden min elinenger.no og skriver boken som basis for kurs- og foredragsvirksomhet som tantralærer senere.

Elin Enger

Fått nettverk av fantastiske støttespillere
Forfatterprogrammet hjelper deg å finne et tydelig budskap, hvordan å skille deg ut i mengden, og ikke minst hva som er unikt med deg som forfatter. Noe av det jeg liker best er at kurset tar høyde for at det å skrive bok er en personlig og faglig prosess, at det kommer opp- og nedturer, at ting endrer seg underveis og at dette er helt greit. I tillegg kommer programmet med et nettverk av fantastiske støttespillere. Lite visste jeg at jeg skulle få nye, nære relasjoner med likesinnede på kjøpet! Tina som leder for programmet er en perfekt blanding av festlig og faglig dyktig. Hun er morsom å jobbe med fordi hun ser deg for den du er og hun ønsker å få ut ditt høyeste potensiale. Hun pusher og støtter på en gang. Jeg har nå skrevet på boken min i ca. fire måneder ved siden av full jobb! 

Kristine Kotte-Eriksen

Vil du skrive en bestselger?

Klart du kan ønske deg det! Å selge mange bøker betyr at du kan hjelpe og inspirere mange. Det virker kanskje uoppnåelig, men det er lov til å begynne å drømme ...

Her er fire bestselgere fra deltakere på Forfatterprogrammet. Disse bøkene havnet alle på topp på den offisielle bestselgerlisten i Norge (boklista). I tillegg til disse har vi flere bestselgere på ulike bokhandel-lister.

Snart kan dette være deg🤩

 
 

Ikke lenger en utopisk drøm å skrive bok
Før jeg traff Tina hadde jeg en utopisk drøm om at det kunne vært gøy å skrive en bok. Jeg hadde vel ikke tro på at jeg noen gang skulle klare det. Ved hjelp fra Tina, har jeg klart å komme godt i gang med skrivingen og nå er det bare opp til meg å fullføre prosjektet, så blir det bok! Det er ikke lenger en utopisk drøm, men noe som faktisk er oppnåelig. På kurset hennes, lærte jeg hvordan man bygger opp strukturen i boka, og hvor viktig det er å få dette rammeverket på plass. Hun har lært meg hvordan man får motivasjon til å skrive og unngår "skrivesperre", hvordan man skriver for å fange leserens oppmerksomhet og hvordan finne min "skrivestemme". Jeg har også lært å skrive en god bokpresentasjon som faktisk gjorde at jeg kom i kontakt med et forlag.

Gunhild Melleby

Bruker rådene til Tina hver eneste dag
Da jeg kom over Tinas webinar for et år siden, fikk jeg et aha øyeblikk. “Dette har jeg ønsket meg, jeg bare visste det ikke”. Jeg har alltid hatt mye på hjertet, men synes det er vanskelig å formidle så folk forstår hva budskapet er uten for mange ord. Jeg bruker rådene fra Tina hver eneste dag, ikke bare i å skrive på boken min, men i alt arbeidet jeg gjør. Viktigst av alt har det hjulpet meg å nå frem til akkurat de kundene ønsker.

Bente Bjørnrud Braathen

Har aldri angret! Nå blir det bok
Jeg har alltid hatt en bokdrøm, og jeg gjorde som sikkert flere andre gjør: Jeg begynte på en bok. Men etter et par kapitler stoppet det opp. Jeg hadde jo ingen struktur eller plan for de neste kapitlene! Det var da jeg så annonsen til Tina, jeg fikk troen på at jeg kunne klare å skrive en bok, og jeg meldte meg på kurs. Det har jeg aldri angret på. Et år etter at jeg begynte å jobbe med Tina har jeg et ferdig manus. Hurra! Nå er det redigering som gjenstår, og jeg gleder meg til å kunne kalle meg forfatter dette året. Uten Tina og hennes hjelp hadde jeg trolig gitt meg på første forsøk og pakket det påbegynte manuset ned i en skuff. Har du en bokdrøm du også? Meld deg på kurs! Jeg har lært så mye, ikke bare å skrive men også mye om meg selv. Tusen takk, Tina, for den fine jobben du gjør.

Hanne Smukkestad

Perfekt match for deg?

Dette kurset gir deg selve oppskriften på å bli en sakprosaforfatter, og er for deg som først og fremst ønsker å dele et budskap, kunnskap, interesser eller erfaringer.

Sakprosa er for eksempel fagbøker, livsstilsbøker eller selvbiografier. Noen stikkord er: selvutvikling, memoar, essays, helse, oppskrifter, ledelse, interesse, kunnskap, livserfaring, trening, helse, barn, hobby, mote, kosthold, spiritualitet, markedsføring, matlaging, friluft, strikking, interiør, mindfulness, ledelse, kultur, miljø, dyr, populærpsykologi osv.

Kurset passer aller best for deg som gjerne vil jobbe videre med temaene du skriver om i boken på flere måter, for eksempel foredrag, kurs, coaching, podcast eller lignende.

Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette, er du hjertelig velkommen i gjengen vår🤗 

Vil du lese mer om hva tidligere deltakere har sagt? Se HER.

Vil du også bli forfatter?

Klikk på knappen nedenfor for å sette deg på venteliste, og bli den første som får vite det når vi åpner opp for inntak på Forfatterprogrammet igjen.

Sett meg på venteliste 💌