Påmeldingen er stengt, men du er hjertelig velkommen til å bli med på neste runde💖

Gi meg beskjed når påmeldingen åpner igjen

Å skrive en bok er noe av det fineste du kan gjøre for din egen del. Det er gøy, det er selvutvikling og det er kanskje en drøm som går i oppfyllelse?

En bok er også en av de mest effektive måtene du kan etablere deg som ekspert på – hvis det er målet ditt – eller å være med på å skape positive endringer hos andre, eller i samfunnet generelt. 

Det er grunn til at «alle» de store ekspertene og influencerne i USA gir ut bøker. 

En bok gir deg kredibilitet, anerkjennelse, flere kunder, større påvirkningskraft og mange nye muligheter.

Du kan få en helt ny karriere, eller booste den du allerede har. Du får et større nettverk og du blir kjent med andre som er interessert i det du driver med.

Og ikke minst: du kan hjelpe og inspirere andre. Det finnes ikke mye som er mer meningsfylt enn det😍

Forfatterprogrammet består av:

Kurs

Leksjoner med videoer og sjekklister som gir deg oppskriften på å skrive en bra bok – steg for steg.

Coaching

Spørretimer hver uke i 6 måneder hvor du kan stille spørsmål. Vi har også med  eksperter fra bokbransjen og forfattere.

Nettverk

Her får du tilgang til et helt unikt community med bra damer som er interessert i det samme som deg.

⭐️To bestselgere fra Forfatterprogrammet⭐️

Marie Olaussen har skrevet boken Hvordan bli rik på et år, som kom ut på Cappelen Damm i starten av januar. Boken ble NUMMER 1 på bestselgerlisten allerede etter en uke. Marie har også fått imponerende mange følgere på Instagram.

 

Bente Josefsen har allerede solgt ut første opplag av boken sin Sukkeravhengig? Bli frisk uten sukker som kom ut på Gyldendal i januar. Hun har vært på God Morgen Norge for å snakke om boken sin, og nå ligger den på topp på bestselgerlistene til Ark og Norli.

 

 

Det er veldig stas når forfattere jeg har jobbet med gjør det så bra.

Ekstra gøy blir det når jeg ser hvordan de andre i gruppen vår har heiet på dem underveis. Det er så inspirerende å se hva som er mulig når vi deler hverandres suksess. For nå kommer det bøker på løpende bånd fra flere bra damer på Forfatterprogrammet fremover.

Jeg vil vite hvordan dette kan bli meg

Litt mer om meg 

Jeg heter Tina og har jobbet som redaktør for flere av de mestselgene forfatterne i Norge.

Jeg er litteraturviter, journalist og forfatterrådgiver, og har jobbet med magasiner, tekster og bøker profesjonelt i snart 25 år.

For 7 år siden ble jeg selv en publisert forfatter på Norges og Sveriges største forlag, etter å ha drømt om å skrive bok i over 7 år. Så jeg vet hvordan det føles å ville bli forfatter – og alt det magiske som kan skje når du har blitt det✨

Nå vil jeg bruke min erfaring til å hjelpe deg med å bli forfatter – og å nå enda større drømmer på sikt🤩

Forfatterprogrammet er "et must"
Jeg hadde ingen erfaring med å skrive bok da jeg begynte, men Forfatterprogrammet og Tina har vært med på å løfte min bok betraktelig. Uten dette kurset hadde både utformingen og  innholdet vært annerledes. Tina forklarer og redegjør på en oversiktlig og begripelig måte i de ulike modulene.
Nå er jeg snart klar for å gi ut min bok, og mye av det kan jeg takke Tina og hennes kompetanse for. Vurderer du skrive bok og ikke har erfaring fra før er Forfatterprogrammet "et must". Det hever både deg som forfatter og boken din.

Kathrine Bergsholm

Blir forfatter på Aschehoug forlag!
Et halvt år etter at jeg begynte på Tinas kurs signerte jeg kontrakt med Aschehoug! Jeg sendte inn bokpresentasjon basert på malen i kurset, og fikk interesserte svar fra flere forlag. Nå har jeg lansert nettsiden min elinenger.no og skriver boken som basis for kurs- og foredragsvirksomhet som tantralærer senere.

Elin Enger

Fått nettverk av fantastiske støttespillere
Forfatterprogrammet hjelper deg å finne et tydelig budskap, hvordan å skille deg ut i mengden, og ikke minst hva som er unikt med deg som forfatter. Noe av det jeg liker best er at kurset tar høyde for at det å skrive bok er en personlig og faglig prosess, at det kommer opp- og nedturer, at ting endrer seg underveis og at dette er helt greit. I tillegg kommer programmet med et nettverk av fantastiske støttespillere. Lite visste jeg at jeg skulle få nye, nære relasjoner med likesinnede på kjøpet! Tina som leder for programmet er en perfekt blanding av festlig og faglig dyktig. Hun er morsom å jobbe med fordi hun ser deg for den du er og hun ønsker å få ut ditt høyeste potensiale. Hun pusher og støtter på en gang. Jeg har nå skrevet på boken min i ca fire måneder ved siden av full jobb! 

Kristine Kotte-Eriksen

Alt dette får du på Fprfatterprogrammet:

✨ Et nettkurs med korte videoleksjoner som viser deg – steg for steg – hvordan du planlegger, strukturerer og skriver et bra manus. I tillegg får du en nøyaktig innføring i hvordan du får forlagene intertessert i å publisere boken din.

✨ Ukentlig coaching i gruppe i hele 6 måneder. Her får du svar på alt du lurer på underveis i skriveprosessen. Vi har også intervjuer med tidligere forfattere og spørretimer med eksperter fra bokbransjen.

✨ Et stort community med bra damer som du kan bli kjent med, og samarbeide med underveis. Flere har  laget egne grupper hvor de møtes og inspirerer hverandre, leser for hverandre og pusher litt hvis noen står fast.

✨ I tillegg får du en invitasjon til vår populære Forfattersamling som vi holder et par ganger i året. Dette er et stort event hvor vi møtes live eller på nett. Det kommer eksperter og tidligere forfattere som holder innlegg og svarer på spørsmål. Neste er i april 2021. Den bør du få med deg💛

Du får tilgang til hele metoden jeg har brukt for å lage mange bestselgere for forfattere jeg har jobbet med – både som forlagsredaktør, og her på Forfatterprogrammet.

Du kan se både kursleksjoner og spørretimer fra pc/mac, eller bruke appen vår på mobil. Da har du alt lett tilgjengelig, og kan høre på mens du kjører bil, går tur eller gjør andre ting.

Ikke lenger en utopisk drøm å skrive bok
Før jeg traff Tina hadde jeg en utopisk drøm om at det kunne vært gøy å skrive en bok. Jeg hadde vel ikke tro på at jeg noen gang skulle klare det. Ved hjelp fra Tina, har jeg klart å komme godt i gang med skrivingen og nå er det bare opp til meg å fullføre prosjektet, så blir det bok! Det er ikke lenger en utopisk drøm, men noe som faktisk er oppnåelig. På kurset hennes, lærte jeg hvordan man bygger opp strukturen i boka, og hvor viktig det er å få dette rammeverket på plass. Hun har lært meg hvordan man får motivasjon til å skrive og unngår "skrivesperre", hvordan man skriver for å fange leserens oppmerksomhet og hvordan finne min "skrivestemme". Jeg har også lært å skrive en god bokpresentasjon som faktisk gjorde at jeg kom i kontakt med et forlag.

Gunhild Melleby

Bruker rådene til Tina hver eneste dag
Da jeg kom over Tinas webinar for et år siden, fikk jeg et aha øyeblikk. “Dette har jeg ønsket meg, jeg bare visste det ikke”. Jeg har alltid hatt mye på hjertet, men synes det er vanskelig å formidle så folk forstår hva budskapet er uten for mange ord. Jeg bruker rådene fra Tina hver eneste dag, ikke bare i å skrive på boken min, men i alt arbeidet jeg gjør. Viktigst av alt har det hjulpet meg å nå frem til akkurat de kundene ønsker.

Bente Bjørnrud Braathen

Har aldri angret! Nå blir det bok
Jeg har alltid hatt en bokdrøm, og jeg gjorde som sikkert flere andre gjør: Jeg begynte på en bok. Men etter et par kapitler stoppet det opp. Jeg hadde jo ingen struktur eller plan for de neste kapitlene! Det var da jeg så annonsen til Tina, jeg fikk troen på at jeg kunne klare å skrive en bok, og jeg meldte meg på kurs. Det har jeg aldri angret på. Et år etter at jeg begynte å jobbe med Tina har jeg et ferdig manus. Hurra! Nå er det redigering som gjenstår, og jeg gleder meg til å kunne kalle meg forfatter dette året. Uten Tina og hennes hjelp hadde jeg trolig gitt meg på første forsøk og pakket det påbegynte manus ned i en skuff. Har du en bokdrøm du også? Meld deg på kurs! Jeg har lært så mye, ikke bare å skrive men også mye om meg selv. Tusen takk, Tina, for den fine jobben du gjør.

Hanne Smukkestad

Perfekt match for deg?

Dette kurset gir deg selve oppskriften på å bli en sakprosaforfatter.

Sakprosa er for eksempel fagbøker, livsstilsbøker eller selvbiografier. Noen stikkord er: selvutvikling, memoar, essays, helse, oppskrifter, ledelse, interesse, kunnskap, livserfaring, trening, helse, barn, hobby, mote, kosthold, spiritualitet, markedsføring, matlaging, friluft, strikking, interiør, mindfulness, ledelse, kultur, miljø, dyr, populærpsykologi osv.

OBS! Kurset passer dessverre ikke for deg som vil skrive dikt, roman, krim, poesi eller annen type skjønnlitteratur.

Kurset passer aller best for deg som gjerne vil jobbe videre med temaene du skriver om i boken på flere måter, for eksempel foredrag, kurs, coaching, podcast eller lignende.

Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette, er du hjertelig velkommen i gjengen vår🤗 

Har du spørsmål?

Send en mail til [email protected]