Skriv ferdig boken din og bli en forfatter 

 

💫 Her får du hjelp til å bli forfatter av en skikkelig bra bok

💫 Slik at du kan holde din egen bok i hendene om ikke lenge

💫 Tenk så stolt du blir, og så lykkelig for at du startet allerede nå

 💫 Endelig har du fått realisert bokdrømmen din og skrevet den boken bare DU kan skrive

 💫 Og plutselig kommer det spennende muligheter til deg ...

 

Under ser du et utvalg fantastiske bøker fra noen av deltakerne på Forfatterprogrammet. Hadde vært stas å se DEG og boken din der også!

 

Nå er det din tur! 

 
Sett meg på venteliste til Forfatterprogrammet

Du kan få det til  

Du lurer kanskje på hvordan i all verden du skal få realisert bokdrømmen din med alt det andre du har å gjøre. Mange tenker "er det faktisk mulig for MEG?".

Ja, det er det absolutt. Bare du vet hvordan du skal gjøre det. Forfatterprogrammet er målet å gjøre deg til en forfatter. Og du får hjelp flere ganger hver uke.

Du lærer å skrive en superbra bok OG du får vite hva som skal til for å fullføre den boken og å få den publisert på et forlag – sånn at du kan stå med din egen bok i hendene om ikke lenge💫

En bok om noe du kan, noe du har opplevd eller noe du er interessert i.

For eksempel bøker innen livsstil og selvutvikling eller en personlig historie – eller debattbøker og bøker som formidler kunnskap innen ulike fagfelt.

Du har kanskje prøvd å skrive bok selv, eller tatt skrivekurs for å lære mer – men så har du fortsatt ikke skrevet ferdig boken din eller fått den utgitt?

FP er for deg som er helt nybegynner og ikke en gang har landet på en ferdig idé, og for deg som har skrevet bøker før. 

Så kom som du er – med et ønske om å bli forfatter – og så tar vi det derfra.

Hvis du vil dele det du kan eller det du har opplevd i en bok, er Forfatterprogrammet et helt riktig sted å være. Her får du hjelp til å finne ditt unike budskap, og til å endelig skrive ferdig boken din.

Du lærer også hvordan du kan selge flere bøker og hvordan du kan bruke boken din til å formidle det du vil si i flere kanaler, som for eksempel sosiale medier og kronikker.

Vi har fokus på strategiske utgivelser og kommersielle sakprosabøker⭐️

Tenk så fantastisk at du snart kan stå med din egen bok i hendene! Kanskje du har drømt om det veldig lenge? Gå for drømmen. Gjør det for din egen del. Skriver du en bok, kan alt skje. Det kan endre livet ditt – i tillegg til at du hjelper og inspirer andre. Hvor fint er ikke det?

"Jeg ble forfatter– det tok meg akkurat et år"

 

Hvis du vil dele det du kan eller det du har opplevd i en bok, er du på helt riktig sted akkurat nå💛

På FORFATTERPROGRAMMET lærer du hvordan du finner budskapet ditt, hvordan du skriver en superbra bok og hvordan du kan få den utgitt – sånn at du får delt dine erfaringer med de som trenger det, og får nye muligheter for din egen del💛

Det er hovedsakelig tre kategorier bøker vi jobber med her:

💫 Livsstilsbøker (helse, trening, hobby, mat)

💫 Kunnskapsbøker (debatt, formidling basert på fagkunnskap/fagfgelt)

💫 Personlige bøker (selvutvikling, memoar, interesse)

Å skrive en bok er noe av det beste du kan gjøre for deg selv. Det er gøy, det er selvutvikling og det er kanskje en drøm som går i oppfyllelse?

Å bli en sakprosaforfatter er også en av de mest effektive måtene du kan etablere deg som ekspert på – hvis det er målet ditt – eller å være med på å skape positive endringer hos andre, eller i samfunnet generelt. 

Det er en grunn til at «alle» de store ekspertene og influenserne gir ut bøker. 

En bok gir deg kredibilitet, anerkjennelse, større påvirkningskraft og mange nye muligheter.

Du kan få en helt ny karriere, eller gi nytt liv til den du allerede har. Du får et større nettverk og du blir kjent med andre som er interessert i det du driver med.

Og ikke minst: du kan hjelpe og inspirere andre. Det finnes ikke mye som er mer meningsfylt enn det😍

Det er mange som drømmer om å skrive bok, men få som får det til. Bestem deg for å være en av de som skal klare det! 

Og så kan jeg hjelpe deg med selve prosessen, sånn at du kan klemme din egen bok veldig snart💛

Dette får du vite på FP:

⭐️ hvordan du lager en konkret plan, sånn at skriveprosessen blir enklere og mer inspirerende.

⭐️ hvordan du kan jobbe med budskapet ditt, sånn at du blir lagt merke til.

⭐️ hvordan du gjør boken din til en "pageturner", sånn at leserne elsker den.

⭐️ hvordan du får flere forlag interessert i å utgi boken din, sånn at du kan fokusere på å nyte forfatterlivet

Du blir tatt vare på:

Jeg guider deg gjennom metoden min og viser deg steg for steg hvordan du skal skrive boken din. Jeg viser deg hvordan du planlegger, strukturerer og skriver et bra manus. I tillegg får du en nøyaktig innføring i hvordan du får forlagene interessert i å publisere boken din.

Dette er metoden som jeg har brukt for å lage mange bestselgere for forfattere jeg har jobbet med – både som forlagsredaktør, og her på Forfatterprogrammet.


Du får et stort community med bra damer som du kan bli kjent med, og samarbeide med underveis. Dette er damer som ønsker å skape muligheter for seg selv og andre. Det er damer som er nyskapende, som tenker større og som vil skape noe. Som vil bidra med noe viktig, inspirere andre og skape en meningsfull karriere for seg selv.

Selv om du ikke vanligvis er så opptatt av å være med i grupper, vil det uansett være gull verdt å ha så mange rundt deg som heier og deler når boken din kommer ut. 

Det er virkelig et helt unikt fellesskap av ambisiøse, rause og inspirerende damer inne på Forfatterprogrammet. Flere av dem har også laget egne grupper hvor de møtes og inspirerer hverandre, leser for hverandre og pusher litt hvis noen står fast. Og der er det holdt av plass til deg🤗


Vi møtes ukentlig i gruppen hvor du får du svar på spørsmål og kan få coaching med meg, eksperter fra bokbransjen og inspirerende forfattere som har gjort dette før deg og viser deg veien. Du kommer til å få svar på alt du lurer på underveis i skriveprosessen. 

Det er flere coachingtimer hver uke, og du kan velge å bli med på det som passer deg best. På coachingtimer med Tina får du veiledning akkurat der du er i din prosess, sånn at du får hjelp når du sitter fast. Du får også høre på samtaler med eksperter og forfattere og stille dem spørsmål, slik at du kan bruke de samme metodene og strategiene som de gjorde for å skrive sine bøker. Hvis du  ønsker å drøfte utfordringer kan du bli med på breakoutrooms og få innspill fra de andre i gruppen. Du kan også stille spørsmål skriftlig og få svar kontinuerlig i gruppen.


✨ I tillegg får du en eksklusiv invitasjon til vår populære Forfattersamling som vi holder et par ganger i året. Dette er et stort event hvor vi møtes live eller på nett. Det kommer eksperter og tidligere forfattere som holder innlegg og svarer på spørsmål. Det bør du få med deg💛

 

Dette er nytt i 2022

⭐ Enda flere coachingtimer, mer oppfølging i gruppe og flere ulike coachingalternativer hver uke. 

⭐ Du kommer aldri til å "henge etter" siden du alltid kan få coaching der DU er i din prosess.

⭐ Bedre tid til å skrive boken din og mulighet til å få hjelp over en lengre periode.

⭐  Du kan styre prosessen din selv og bli med så lenge du har behov for det.

Sett meg på ventelisten

Forfatterprogrammet er "et must"
Jeg hadde ingen erfaring med å skrive bok da jeg begynte, men Forfatterprogrammet og Tina har vært med på å løfte min bok betraktelig. Uten dette kurset hadde både utformingen og  innholdet vært annerledes. Tina forklarer og redegjør på en oversiktlig og begripelig måte i de ulike modulene.
Nå er jeg snart klar for å gi ut min bok, og mye av det kan jeg takke Tina og hennes kompetanse for. Vurderer du skrive bok og ikke har erfaring fra før er Forfatterprogrammet "et must". Det hever både deg som forfatter og boken din.

Kathrine Bergsholm

Blir forfatter på Aschehoug forlag!
Kort tid etter at jeg begynte på Forfatterprogrammet til Tina signerte jeg kontrakt med Aschehoug! Jeg sendte inn bokpresentasjon basert på malen hennes, og fikk interesserte svar fra flere forlag. Nå har jeg lansert nettsiden min elinenger.no og skriver boken som basis for kurs- og foredragsvirksomhet som tantralærer senere.

Elin Enger

Fått nettverk av fantastiske støttespillere
Forfatterprogrammet hjelper deg å finne et tydelig budskap, hvordan å skille deg ut i mengden, og ikke minst hva som er unikt med deg som forfatter. Noe av det jeg liker best er at kurset tar høyde for at det å skrive bok er en personlig og faglig prosess, at det kommer opp- og nedturer, at ting endrer seg underveis og at dette er helt greit. I tillegg kommer programmet med et nettverk av fantastiske støttespillere. Lite visste jeg at jeg skulle få nye, nære relasjoner med likesinnede på kjøpet! Tina som leder for programmet er en perfekt blanding av festlig og faglig dyktig. Hun er morsom å jobbe med fordi hun ser deg for den du er og hun ønsker å få ut ditt høyeste potensiale. Hun pusher og støtter på en gang. Jeg har nå skrevet på boken min i ca. fire måneder ved siden av full jobb! 

Kristine Kotte-Eriksen

Bra damer: 

Marie Olaussen har skrevet boken Hvordan bli rik på et år, som kom ut på Cappelen Damm. Boken ble NUMMER 1 på bestselgerlisten allerede etter en uke. Da pocketutgaven kom, ble den også nummer 1 på bestselgerlisten! 

 

Bente Josefsen har hatt stor suksess med boken sin Sukkeravhengig? Bli frisk uten sukker. Og havnet på 3. plass på den offisiell bestselgerlisten. Hun har også merket stor pågang i businessen sin etter at boken kom ut.

 

 

Vil du skrive en bestselger?

Klart du kan ønske deg det! Å selge mange bøker betyr at du kan hjelpe og inspirere mange. Det virker kanskje uoppnåelig, men det er lov til å begynne å drømme ...

Her er topp tre bestselgere fra deltakere på Forfatterprogrammet i fjor. Disse bøkene havnet alle på topp på den offisielle bestselgerlisten i Norge (boklista). I tillegg til disse har vi flere bestselgere på ulike bokhandel-lister.

Snart kan dette være deg🤩

5 grunner til å skrive bok NÅ

✨  Tenker du ofte på å skrive en bok, er det meningen at du skal gjøre det. 

✨  Det er ikke sikkert du får bedre tid senere – gjør det nå. Begynn i hvert fall.

✨  Å skrive bok er noe av det beste du kan gjøre for din egen del: Du utvikler deg som menneske, og du blir stolt av deg selv!

✨  Det er en smart investering. Ved å skrive en bok skaper du nye muligheter for deg selv. Det er mulig å leve av å være forfatter.

✨  Du trenger ikke være en ekspert på det du skriver om FØR du begynner. Det blir du underveis. Start med et ønske om å hjelpe eller inspirere andre, ved å dele noe du kan eller noe du har opplevd.

Del det du vet💛 

Din skrivecoach

Jeg heter Tina og er forlegger for inspirerende forfattere, og deres sakprosabøker, på forlaget mitt Nor⭐️

I tillegg har jeg en podcast som heter Skriv en bok om det. Veldig gøy!

Jeg har også jobbet som forlagsredaktør i Cappelen Damm, hvor jeg jobbet med flere av de mestselgene forfatterne i Norge. 

Jeg er litteraturviter, journalist og forfatterrådgiver, og har jobbet med magasiner, tekster og bøker profesjonelt i snart 25 år.

For 7 år siden ble jeg selv en publisert forfatter på Norges og Sveriges største forlag, etter å ha drømt om å skrive bok i over 7 år.

Så jeg vet hvordan det føles å ville bli forfatter – og alt det magiske som kan skje når du har blitt det✨

Jeg har brukt all min erfaring til å skape en helt unik metode for deg som vil skrive en sakprosabok som kan gi deg mange nye muligheter. Den metoden får du kun tilgang til inne på Forfatterprogrammet.

La meg hjelpe deg med å bli forfatter – og å nå enda større drømmer på sikt🤩

Når du blir forfatter...

... kan du holde foredrag, bli intervjuet, lage kurs, skrive flere bøker, coache andre, bli innleid som ekspert og konsulent – eller starte eget firma.

⭐️ Eller kanskje du har noen helt andre drømmer? ⭐️

Her er noen av mine minner fra de siste årene som forfatter og rådgiver.

Jeg vil stå på venteliste

Ikke lenger en utopisk drøm å skrive bok
Før jeg traff Tina hadde jeg en utopisk drøm om at det kunne vært gøy å skrive en bok. Jeg hadde vel ikke tro på at jeg noen gang skulle klare det. Ved hjelp fra Tina, har jeg klart å komme godt i gang med skrivingen og nå er det bare opp til meg å fullføre prosjektet, så blir det bok! Det er ikke lenger en utopisk drøm, men noe som faktisk er oppnåelig. På kurset hennes, lærte jeg hvordan man bygger opp strukturen i boka, og hvor viktig det er å få dette rammeverket på plass. Hun har lært meg hvordan man får motivasjon til å skrive og unngår "skrivesperre", hvordan man skriver for å fange leserens oppmerksomhet og hvordan finne min "skrivestemme". Jeg har også lært å skrive en god bokpresentasjon som faktisk gjorde at jeg kom i kontakt med et forlag.

Gunhild Melleby

Bruker rådene til Tina hver eneste dag
Da jeg kom over Tinas webinar for et år siden, fikk jeg et aha øyeblikk. “Dette har jeg ønsket meg, jeg bare visste det ikke”. Jeg har alltid hatt mye på hjertet, men synes det er vanskelig å formidle så folk forstår hva budskapet er uten for mange ord. Jeg bruker rådene fra Tina hver eneste dag, ikke bare i å skrive på boken min, men i alt arbeidet jeg gjør. Viktigst av alt har det hjulpet meg å nå frem til akkurat de kundene ønsker.

Bente Bjørnrud Braathen

Har aldri angret! Nå blir det bok
Jeg har alltid hatt en bokdrøm, og jeg gjorde som sikkert flere andre gjør: Jeg begynte på en bok. Men etter et par kapitler stoppet det opp. Jeg hadde jo ingen struktur eller plan for de neste kapitlene! Det var da jeg så annonsen til Tina, jeg fikk troen på at jeg kunne klare å skrive en bok, og jeg meldte meg på kurs. Det har jeg aldri angret på. Et år etter at jeg begynte å jobbe med Tina har jeg et ferdig manus. Hurra! Nå er det redigering som gjenstår, og jeg gleder meg til å kunne kalle meg forfatter dette året. Uten Tina og hennes hjelp hadde jeg trolig gitt meg på første forsøk og pakket det påbegynte manuset ned i en skuff. Har du en bokdrøm du også? Meld deg på kurs! Jeg har lært så mye, ikke bare å skrive men også mye om meg selv. Tusen takk, Tina, for den fine jobben du gjør.

Hanne Smukkestad

Perfekt match for deg?

Dette kurset gir deg selve oppskriften på å bli en sakprosaforfatter.

Sakprosa er for eksempel fagbøker, livsstilsbøker eller selvbiografier. Noen stikkord er: selvutvikling, memoar, essays, helse, oppskrifter, ledelse, interesse, kunnskap, livserfaring, trening, helse, barn, hobby, mote, kosthold, spiritualitet, markedsføring, matlaging, friluft, strikking, interiør, mindfulness, ledelse, kultur, miljø, dyr, populærpsykologi osv.

Kurset passer aller best for deg som gjerne vil jobbe videre med temaene du skriver om i boken på flere måter, for eksempel foredrag, kurs, coaching, podcast eller lignende.

Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette, er du hjertelig velkommen i gjengen vår🤗 

Vil du lese mer om hva tidligere deltakere har sagt? Se HER.

Gjør deg selv stolt

Når du har fullført videotreningene inne i portalen får du et kursbevis av oss som kan være ekstra motiverende for din egen del. Print det ut og heng det opp som en påminnelse om at du er en person som har fullført selve kurset i Forfatterprogrammet, og nå er klar for å ta neste steg, som er å få boken din publisert.

Sett meg på ventelisten

Har du spørsmål?

Chat med meg ved å trykke på den blå knappen nederst til høyre her på siden, eller send en mail til [email protected]

 

Se hva andre sier om Forfatterprogrammet her:

tinaholt.no/inspirasjon