Jeg kan bli din skrivecoach

Sett deg på venteliste til Forfatterprogrammet under. Og i mellomtiden kan du melde deg på workshop i januar her: tinaholt.no/bliforfatter

 

Påmeldingen er stengt for i år

Vil du vite når vi åpner igjen?

Sett deg på venteliste så er du den første som får beskjed🤩

Jeg vil stå på ventelisten

 

Se for deg at på en helt vanlig hverdag, om ikke så lenge, ringer det på døren din. Utenfor står det et postbud med en eske bøker.

Du tar esken, lukker døren og hopper litt opp og ned av glede. Du vet at inni den esken ligger det bøker du selv har skrevet. 

Du åpner esken og ser rett på ditt eget navn foran på en av bøkene. Du er en publisert forfatter! Hvem skulle trodd det for et år siden ...

Du tar opp en bok, stirrer på den helt til øynene blir blanke. Og så ringer forlaget – boken din ligger på topp på den offisielle bestselgerlisten⭐️

------

På Forfatterprogrammet er målet å gjøre deg til en forfatter. Dette er ikke bare et kurs hvor du lærer å skrive en bok, det er også et program for deg som vil stå med din egen bok i hendene om ikke så lenge. Du lærer både hvordan du skal skrive en bok, og hvordan du skal få den publisert.

Her lærer du å skrive en superbra bok som mange vil kjøpe💫 En bok om noe du kan, noe du har opplevd eller noe du er interessert i.

For eksempel bøker innen livsstil og selvutvikling eller en personlig historie – eller debattbøker og bøker som formidler kunnskap innen ulike fagfelt.

Du har kanskje prøvd å skrive bok selv, eller tatt skrivekurs for å lære mer – men så har du fortsatt ikke skrevet ferdig boken din eller fått den utgitt?

Da kan jeg hjelpe deg inne på Forfatterprogrammet. "Jeg" heter Tina og driver et eget forlag i tillegg til å være forfatter og leder på Forfatterprogrammet (FP)🤓 Du kan lese mer om meg lenger ned på siden.

FP er for deg som er helt nybegynner og ikke en gang har landet på en ferdig idé, og for deg som har skrevet bøker før. Alle som skriver bøker, eller har lyst til å skrive har nytte av å lære dette.

Så kom som du er – med et ønske om å bli forfatter, og så tar vi det derfra.

På Forfatterprogrammet vil du finne ditt budskap og endelig skrive ferdig boken din.

Du lærer også hvordan du kan selge flere bøker og hvordan du kan bruke boken din til å formidle det du vil si i flere kanaler, som for eksempel sosiale medier og kronikker.

Her blir det fokus på strategiske utgivelser og kommersielle sakprosabøker⭐️ Hvis du bestemmer deg for å bli en forfatter, og følger min metode, så vil du få skrevet boken din her på Forfatterprogrammet sammen med meg.

Å skrive en bok er fantastisk. Tenk at du snart kan stå med din egen bok i hendene. Kanskje du har drømt om det veldig lenge? Gå for drømmen. Gjør det for din egen del. Og så kan du i tillegg hjelpe og inspirere andre. Hvor fint er ikke det? Da kan alt skje! Hele livet kan endre seg. Det vet jeg av erfaring.

 

Hvis du vil dele det du kan eller det du har opplevd i en bok, er du på helt riktig sted akkurat nå💛

På FORFATTERPROGRAMMET lærer du hvordan du finner budskapet ditt, hvordan du skriver en superbra bok og hvordan du kan få den utgitt – sånn at du får delt dine erfaringer med de som trenger det, og får nye muligheter for din egen del💛

Det er hovedsakelig tre kategorier bøker vi jobber med her:

💫 Livsstilsbøker (helse, trening, hobby, mat)

💫 Kunnskapsbøker (debatt, formidling basert på fagkunnskap/fagfgelt)

💫 Personlige bøker (selvutvikling, memoar, interesse)

Å skrive en bok er noe av det beste du kan gjøre for deg selv. Det er gøy, det er selvutvikling og det er kanskje en drøm som går i oppfyllelse?

Å bli en sakprosaforfatter er også en av de mest effektive måtene du kan etablere deg som ekspert på – hvis det er målet ditt – eller å være med på å skape positive endringer hos andre, eller i samfunnet generelt. 

Det er en grunn til at «alle» de store ekspertene og influenserne gir ut bøker. 

En bok gir deg kredibilitet, anerkjennelse, større påvirkningskraft og mange nye muligheter.

Du kan få en helt ny karriere, eller gi nytt liv til den du allerede har. Du får et større nettverk og du blir kjent med andre som er interessert i det du driver med.

Og ikke minst: du kan hjelpe og inspirere andre. Det finnes ikke mye som er mer meningsfylt enn det😍

Det er mange som drømmer om å skrive bok, men få som får det til. Bestem deg for å være en av de som skal klare det! Hvis du bestemmer deg for noe, er det stor sjanse for at du klarer det.

Og så kan jeg hjelpe deg med selve prosessen, sånn at du kan klemme din egen bok veldig snart💛

Gry ble endelig forfatter

 

Vil du skrive en bestselger?

Det er lov til å ønske seg det! Å selge mange bøker betyr at du kan hjelpe og inspirere mange. Det virker kanskje uoppnåelig, men det er lov til å begynne å drømme ...

Her er topp tre bestselgere fra deltakere på Forfatterprogrammet så langt i år. Disse bøkene havnet alle på topp på den offisielle bestselgerlisten i Norge (boklista). I tillegg til disse har vi flere bestselgere på ulike bokhandel-lister.

Neste år kan dette være deg🤩

Dette får du vite på FP:

⭐️ hvordan du lager en konkret plan, sånn at skriveprosessen blir enklere og mer inspirerende.

⭐️ hvordan du kan jobbe med budskapet ditt, sånn at du blir lagt merke til.

⭐️ hvordan du gjør boken din til en "pageturner", sånn at leserne elsker den.

⭐️ hvordan du får flere forlag interessert i å utgi boken din, sånn at du kan fokusere på å nyte forfatterlivet

Når du blir forfatter...

... kan du holde foredrag, bli intervjuet, lage kurs, skrive flere bøker, coache andre, bli innleid som ekspert og konsulent – eller starte eget firma.

⭐️ Eller kanskje du har noen helt andre drømmer? ⭐️

Her er noen av mine minner fra de siste årene som forfatter og rådgiver.

Bra damer: 

Marie Olaussen har skrevet boken Hvordan bli rik på et år, som kom ut på Cappelen Damm i starten av januar. Boken ble NUMMER 1 på bestselgerlisten allerede etter en uke. Marie har også fått imponerende mange følgere på Instagram.

 

Bente Josefsen har hatt stor suksess med boken sin Sukkeravhengig? Bli frisk uten sukker. Og havnet på 3. plass på den offisiell bestselgerlisten. Hun har også merket stor pågang i businessen sin etter at boken kom ut.

 

 

Det er veldig stas når forfattere jeg har jobbet med gjør det så bra.

Ekstra gøy blir det når jeg ser hvordan de andre i gruppen vår har heiet på dem underveis. Det er så inspirerende å se hva som er mulig når vi deler hverandres suksess. For nå kommer det bøker på løpende bånd fra flere bra damer på Forfatterprogrammet fremover.

Forfatterprogrammet er "et must"
Jeg hadde ingen erfaring med å skrive bok da jeg begynte, men Forfatterprogrammet og Tina har vært med på å løfte min bok betraktelig. Uten dette kurset hadde både utformingen og  innholdet vært annerledes. Tina forklarer og redegjør på en oversiktlig og begripelig måte i de ulike modulene.
Nå er jeg snart klar for å gi ut min bok, og mye av det kan jeg takke Tina og hennes kompetanse for. Vurderer du skrive bok og ikke har erfaring fra før er Forfatterprogrammet "et must". Det hever både deg som forfatter og boken din.

Kathrine Bergsholm

Blir forfatter på Aschehoug forlag!
Kort tid etter at jeg begynte på Forfatterprogrammet til Tina signerte jeg kontrakt med Aschehoug! Jeg sendte inn bokpresentasjon basert på malen hennes, og fikk interesserte svar fra flere forlag. Nå har jeg lansert nettsiden min elinenger.no og skriver boken som basis for kurs- og foredragsvirksomhet som tantralærer senere.

Elin Enger

Fått nettverk av fantastiske støttespillere
Forfatterprogrammet hjelper deg å finne et tydelig budskap, hvordan å skille deg ut i mengden, og ikke minst hva som er unikt med deg som forfatter. Noe av det jeg liker best er at kurset tar høyde for at det å skrive bok er en personlig og faglig prosess, at det kommer opp- og nedturer, at ting endrer seg underveis og at dette er helt greit. I tillegg kommer programmet med et nettverk av fantastiske støttespillere. Lite visste jeg at jeg skulle få nye, nære relasjoner med likesinnede på kjøpet! Tina som leder for programmet er en perfekt blanding av festlig og faglig dyktig. Hun er morsom å jobbe med fordi hun ser deg for den du er og hun ønsker å få ut ditt høyeste potensiale. Hun pusher og støtter på en gang. Jeg har nå skrevet på boken min i ca. fire måneder ved siden av full jobb! 

Kristine Kotte-Eriksen

Din skrivecoach

Jeg heter Tina og er forlegger for inspirerende forfattere, og deres sakprosabøker, på forlaget mitt Nor⭐️

I tillegg har jeg en helt ny podcast som heter Skriv en bok om det. Veldig gøy!

Jeg har også jobbet som forlagsredaktør i Cappelen Damm, hvor jeg jobbet med flere av de mestselgene forfatterne i Norge. 

Jeg er litteraturviter, journalist og forfatterrådgiver, og har jobbet med magasiner, tekster og bøker profesjonelt i snart 25 år.

For 7 år siden ble jeg selv en publisert forfatter på Norges og Sveriges største forlag, etter å ha drømt om å skrive bok i over 7 år.

Så jeg vet hvordan det føles å ville bli forfatter – og alt det magiske som kan skje når du har blitt det✨

Jeg har brukt all min erfaring til å skape en helt unik metode for deg som vil skrive en sakprosabok som kan gi deg mange nye muligheter. Den metoden får du kun tilgang til inne på Forfatterprogrammet.

La meg hjelpe deg med å bli forfatter – og å nå enda større drømmer på sikt🤩

Ikke lenger en utopisk drøm å skrive bok
Før jeg traff Tina hadde jeg en utopisk drøm om at det kunne vært gøy å skrive en bok. Jeg hadde vel ikke tro på at jeg noen gang skulle klare det. Ved hjelp fra Tina, har jeg klart å komme godt i gang med skrivingen og nå er det bare opp til meg å fullføre prosjektet, så blir det bok! Det er ikke lenger en utopisk drøm, men noe som faktisk er oppnåelig. På kurset hennes, lærte jeg hvordan man bygger opp strukturen i boka, og hvor viktig det er å få dette rammeverket på plass. Hun har lært meg hvordan man får motivasjon til å skrive og unngår "skrivesperre", hvordan man skriver for å fange leserens oppmerksomhet og hvordan finne min "skrivestemme". Jeg har også lært å skrive en god bokpresentasjon som faktisk gjorde at jeg kom i kontakt med et forlag.

Gunhild Melleby

Bruker rådene til Tina hver eneste dag
Da jeg kom over Tinas webinar for et år siden, fikk jeg et aha øyeblikk. “Dette har jeg ønsket meg, jeg bare visste det ikke”. Jeg har alltid hatt mye på hjertet, men synes det er vanskelig å formidle så folk forstår hva budskapet er uten for mange ord. Jeg bruker rådene fra Tina hver eneste dag, ikke bare i å skrive på boken min, men i alt arbeidet jeg gjør. Viktigst av alt har det hjulpet meg å nå frem til akkurat de kundene ønsker.

Bente Bjørnrud Braathen

Har aldri angret! Nå blir det bok
Jeg har alltid hatt en bokdrøm, og jeg gjorde som sikkert flere andre gjør: Jeg begynte på en bok. Men etter et par kapitler stoppet det opp. Jeg hadde jo ingen struktur eller plan for de neste kapitlene! Det var da jeg så annonsen til Tina, jeg fikk troen på at jeg kunne klare å skrive en bok, og jeg meldte meg på kurs. Det har jeg aldri angret på. Et år etter at jeg begynte å jobbe med Tina har jeg et ferdig manus. Hurra! Nå er det redigering som gjenstår, og jeg gleder meg til å kunne kalle meg forfatter dette året. Uten Tina og hennes hjelp hadde jeg trolig gitt meg på første forsøk og pakket det påbegynte manuset ned i en skuff. Har du en bokdrøm du også? Meld deg på kurs! Jeg har lært så mye, ikke bare å skrive men også mye om meg selv. Tusen takk, Tina, for den fine jobben du gjør.

Hanne Smukkestad

Perfekt match for deg?

Dette kurset gir deg selve oppskriften på å bli en sakprosaforfatter.

Sakprosa er for eksempel fagbøker, livsstilsbøker eller selvbiografier. Noen stikkord er: selvutvikling, memoar, essays, helse, oppskrifter, ledelse, interesse, kunnskap, livserfaring, trening, helse, barn, hobby, mote, kosthold, spiritualitet, markedsføring, matlaging, friluft, strikking, interiør, mindfulness, ledelse, kultur, miljø, dyr, populærpsykologi osv.

Kurset passer aller best for deg som gjerne vil jobbe videre med temaene du skriver om i boken på flere måter, for eksempel foredrag, kurs, coaching, podcast eller lignende.

Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette, er du hjertelig velkommen i gjengen vår🤗 

Har du spørsmål?

Chat med meg her på siden, eller send en mail til [email protected]

Her kan du sette deg på ventelisten 

Vil du vite når vi åpner igjen?

Sett deg på venteliste så er du den første som får beskjed🤩

Jeg vil stå på ventelisten