Se for deg at på en helt vanlig hverdag, om ikke så lenge, ringer det på døren din. Utenfor står det et postbud med en eske bøker.

Du tar esken, lukker døren og hopper litt opp og ned av glede. Du vet at inni den esken ligger det bøker du selv har skrevet. 

Du åpner esken og ser rett på ditt eget navn foran på en av bøkene. Du er en publisert forfatter! Hvem skulle trodd det for et år siden ...

Du tar opp en bok, stirrer på den helt til øynene blir blanke. Og så ringer forlaget – boken din ligger på topp på den offisielle bestselgerlisten⭐️

------

På Forfatterprogrammet er målet å gjøre deg til en forfatter. Dette er ikke bare et kurs hvor du lærer å skrive en bok, det er også et program for deg som vil stå med din egen bok i hendene om ikke så lenge. Du lærer både hvordan du skal skrive en bok, og hvordan du skal få den publisert.

Her lærer du å skrive en superbra bok som mange vil kjøpe💫 En bok om noe du kan, noe du har opplevd eller noe du er interessert i.

For eksempel bøker innen livsstil og selvutvikling eller en personlig historie – eller debattbøker og bøker som formidler kunnskap innen ulike fagfelt.

Du har kanskje prøvd å skrive bok selv, eller tatt skrivekurs for å lære mer – men så har du fortsatt ikke skrevet ferdig boken din eller fått den utgitt?

Da kan jeg hjelpe deg inne på Forfatterprogrammet. "Jeg" heter Tina og driver et eget forlag i tillegg til å være forfatter og leder på Forfatterprogrammet (FP)🤓 Du kan lese mer om meg lenger ned på siden.

FP er for deg som er helt nybegynner og ikke en gang har landet på en ferdig idé, og for deg som har skrevet bøker før. Alle som skriver bøker, eller har lyst til å skrive har nytte av å lære dette.

Så kom som du er – med et ønske om å bli forfatter, og så tar vi det derfra.

På Forfatterprogrammet vil du finne ditt budskap og endelig skrive ferdig boken din.

Du lærer også hvordan du kan selge flere bøker og hvordan du kan bruke boken din til å formidle det du vil si i flere kanaler, som for eksempel sosiale medier og kronikker.

Her blir det fokus på strategiske utgivelser og kommersielle sakprosabøker⭐️ Hvis du bestemmer deg for å bli en forfatter, og følger min metode, så vil du få skrevet boken din her på Forfatterprogrammet sammen med meg.

Å skrive en bok er fantastisk. Tenk at du snart kan stå med din egen bok i hendene. Kanskje du har drømt om det veldig lenge? Gå for drømmen. Gjør det for din egen del. Og så kan du i tillegg hjelpe og inspirere andre. Hvor fint er ikke det? Da kan alt skje! Hele livet kan endre seg. Det vet jeg av erfaring.

 

Nå er det din tur! Jeg er din skrivecoach

 
Jeg vil melde meg på Forfatterprogrammet

Hvis du vil dele det du kan eller det du har opplevd i en bok, er du på helt riktig sted akkurat nå💛

På FORFATTERPROGRAMMET lærer du hvordan du finner budskapet ditt, hvordan du skriver en superbra bok og hvordan du kan få den utgitt – sånn at du får delt dine erfaringer med de som trenger det, og får nye muligheter for din egen del💛

Det er hovedsakelig tre kategorier bøker vi jobber med her:

💫 Livsstilsbøker (helse, trening, hobby, mat)

💫 Kunnskapsbøker (debatt, formidling basert på fagkunnskap/fagfgelt)

💫 Personlige bøker (selvutvikling, memoar, interesse)

Å skrive en bok er noe av det beste du kan gjøre for deg selv. Det er gøy, det er selvutvikling og det er kanskje en drøm som går i oppfyllelse?

Å bli en sakprosaforfatter er også en av de mest effektive måtene du kan etablere deg som ekspert på – hvis det er målet ditt – eller å være med på å skape positive endringer hos andre, eller i samfunnet generelt. 

Det er en grunn til at «alle» de store ekspertene og influenserne gir ut bøker. 

En bok gir deg kredibilitet, anerkjennelse, større påvirkningskraft og mange nye muligheter.

Du kan få en helt ny karriere, eller gi nytt liv til den du allerede har. Du får et større nettverk og du blir kjent med andre som er interessert i det du driver med.

Og ikke minst: du kan hjelpe og inspirere andre. Det finnes ikke mye som er mer meningsfylt enn det😍

Det er mange som drømmer om å skrive bok, men få som får det til. Bestem deg for å være en av de som skal klare det! Hvis du bestemmer deg for noe, er det stor sjanse for at du klarer det.

Og så kan jeg hjelpe deg med selve prosessen, sånn at du kan klemme din egen bok veldig snart💛

Gry ble endelig forfatter

 

Vil du skrive en bestselger?

Det er lov til å ønske seg det! Å selge mange bøker betyr at du kan hjelpe og inspirere mange. Og det vil man jo😘

Jeg mener at når du først har skrevet en bra bok så vil du helt sikkert at flest mulig leser den, og da kan det være fint å ha som mål at boken blir en bestselger.

Her er topp tre bestselgere fra deltakere på Forfatterprogrammet så langt i år. Disse bøkene havnet alle på topp på den offisielle bestselgerlisten i Norge (boklista). I tillegg til disse har vi flere bestselgere på ulike bokhandel-lister.

Neste år kan dette være deg🤩

Klar for å bli forfatter? Meld deg på her⭐️

Velg ett av alternativene under, og klikk på knappen under prisen du har valgt.

3490 kr

Lavere månedspris

 

Dette får du:

✨ Metoden: fra idé til ferdig bok

✨ Ukentlig coaching og Q&A

✨ Møter med eksperter

✨ Nettverk og fellesskap

✨ Invitasjon til Forfattersamling

✨ Konkurranser og bonuser

 – Del opp betalingen over tid

Meld deg på her

14900 kr

Beste pris

 

Dette får du:

✨ Metoden: fra idé til ferdig bok

✨ Ukentlig coaching og Q&A

✨ Møter med eksperter

 Nettverk og fellesskap

✨ Invitasjon til Forfattersamling

✨ Konkurranser og bonuser

– Spar 2550 kr ved å velge dette

Meld deg på her

Dette får du vite på FP:

⭐️ hvordan du lager en konkret plan, sånn at skriveprosessen blir enklere og mer inspirerende.

⭐️ hvordan du kan jobbe med budskapet ditt, sånn at du blir lagt merke til.

⭐️ hvordan du gjør boken din til en "pageturner", sånn at leserne elsker den.

⭐️ hvordan du får flere forlag interessert i å utgi boken din, sånn at du kan fokusere på å nyte forfatterlivet

Forfatterprogrammet består av:

Kunnskap

Korte videoer, enkle oppgaver, konkrete maler og sjekklister som gir deg oppskriften på å skrive en bra bok – steg for steg.

Eksperthjelp

Du får svar på spørsmål fortløpende i gruppen + live coaching med Tina og andre eksperter fra bokbransjen. Pluss spørretimer med  forfattere.

Nettverk

Her får du tilgang til et helt unikt community med bra damer som er interessert i det samme som deg, og som kan inspirere deg på veien.

Dette får du:

Jeg guider deg gjennom metoden min og viser deg steg for steg hvordan du skal skrive boken din. Jeg viser deg hvordan du planlegger, strukturerer og skriver et bra manus. I tillegg får du en nøyaktig innføring i hvordan du får forlagene interessert i å publisere boken din.

✨ Et stort community med bra damer som du kan bli kjent med, og samarbeide med underveis. Dette er damer som ønsker å skape muligheter for seg selv og andre. Det er damer som er nyskapende, som tenker større og som vil skape noe. Som vil bidra med noe viktig, inspirere andre og skape en meningsfull karriere for seg selv.

Det er virkelig et helt unikt fellesskap av ambisiøse, rause og inspirerende damer inne på Forfatterprogrammet. Flere av dem har også laget egne grupper hvor de møtes og inspirerer hverandre, leser for hverandre og pusher litt hvis noen står fast. Og der er det holdt av plass til deg🤗

Vi møtes ukentlig i gruppen hvor du får du svar på spørsmål og kan få coaching med meg, eksperter fra bokbransjen og inspirerende forfattere som har gjort dette før deg og viser deg veien. Du kommer til å få svar på alt du lurer på underveis i skriveprosessen. 

✨ I tillegg får du en eksklusiv invitasjon til vår populære Forfattersamling som vi holder et par ganger i året. Dette er et stort event hvor vi møtes live eller på nett. Det kommer eksperter og tidligere forfattere som holder innlegg og svarer på spørsmål. Neste er i november 2021. Den bør du få med deg💛

Du får tilgang til hele metoden jeg har brukt for å lage mange bestselgere for forfattere jeg har jobbet med – både som forlagsredaktør, og her på Forfatterprogrammet.

Når du blir forfatter...

... kan du holde foredrag, bli intervjuet, lage kurs, skrive flere bøker, coache andre, bli innleid som ekspert og konsulent – eller starte eget firma.

⭐️ Eller kanskje du har noen helt andre drømmer? ⭐️

Her er noen av mine minner fra de siste årene som forfatter og rådgiver.

Fra Facebook-gruppen:

Det kommer ut mange fantastiske bøker fra deltakerne på FORFATTERPROGRAMMET i 2021. Vil du være en av dem?

6 steg vi går gjennom sammen:

Modul 1

Her legger vi fundamentet for en superbra bok – og en stressfri skriveprosess. Når du har fullført denne enkle modulen vet du hva du skal skrive om, og hvordan du skal gjøre det.

Oppgave: Du finner ditt budskap

Modul 2

Her jobber vi med idémyldring, og finner en struktur som fungerer optimalt for deg. Vi lager en konkret skriveplan som gjør deg klar for neste steg, som er å skrive boken.

Oppgave: Du lager en superstruktur

Modul 3

Dette er modulen som får deg til å føle deg som en forfatter – du skal inn i skrivemodus. Når du er ferdig med denne modulen har boken din begynt å ta form, og du vet hva den skal hete.

Oppgave: Finn en perfekt tittel

Modul 4

Nå får du flere skrivetips og teknikker som skaper gode tekster. Du skal skrive en del tekst – men fokuset er på innholdet, ikke rettskriving. Du lærer hvordan du skriver bra, selv om du ikke "kan" skrive.

Oppgave: Skrive et råutkast 

Modul 5

Vi jobber med å perfeksjonere manuset ditt, og å skape flyt. Du har nå et utkast du er stolt av, som begynner å bli klart til å presenteres for forlag.

Oppgave: Klargjør manuset ditt

Modul 6

Du lærer om fordelene og ulempene ved forlag og selvpublisering, sånn at du kan finne den metoden som passer deg best. Du får vite hvordan du får forlag interessert i boken din, og hvordan du kan selvpublisere boken – hvis du heller vil det. Du får en konkret mal for hva du skal sende til forlagene.

Oppgave: Sende bokpresentasjon til forlag eller booke selvpubliseringstjenester

Du kan se alt som foregår på Forfatterprogrammet fra pc/mac, eller bruke appen vår på mobil. Da har du alt lett tilgjengelig, og kan høre på mens du kjører bil, går tur eller gjør andre ting.

Bra damer: 

Marie Olaussen har skrevet boken Hvordan bli rik på et år, som kom ut på Cappelen Damm i starten av januar. Boken ble NUMMER 1 på bestselgerlisten allerede etter en uke. Marie har også fått imponerende mange følgere på Instagram.

 

Bente Josefsen har hatt stor suksess med boken sin Sukkeravhengig? Bli frisk uten sukker. Og havnet på 3. plass på den offisiell bestselgerlisten. Hun har også merket stor pågang i businessen sin etter at boken kom ut.

 

 

Det er veldig stas når forfattere jeg har jobbet med gjør det så bra.

Ekstra gøy blir det når jeg ser hvordan de andre i gruppen vår har heiet på dem underveis. Det er så inspirerende å se hva som er mulig når vi deler hverandres suksess. For nå kommer det bøker på løpende bånd fra flere bra damer på Forfatterprogrammet fremover.

Nå er det din tur 

Realiser bokdrømmen og skriv en bok som blir enda bedre enn du noensinne kunne drømt om. 

Vil du lære hvordan du skriver en bra bok – en bok som gjør deg stolt og som gir deg en mestringsfølelse som varer for alltid – så er alt du trenger å vite samlet i FORFATTERPROGRAMMET. Nå er det din tur. 

Meld deg på i dag

5 grunner til å skrive bok NÅ

✨  Tenker du ofte på å skrive en bok, er det meningen at du skal gjøre det. 

✨  Det er ikke sikkert du får bedre tid senere – gjør det nå. Begynn i hvert fall.

✨  Å skrive bok er noe av det beste du kan gjøre for din egen del: Du utvikler deg som menneske, og du blir stolt av deg selv!

✨  Det er en smart investering. Ved å skrive en bok skaper du nye muligheter for deg selv. Det er mulig å leve av å være forfatter.

✨  Du trenger ikke være en ekspert på det du skriver om FØR du begynner. Det blir du underveis. Start med et ønske om å hjelpe eller inspirere andre, ved å dele noe du kan eller noe du har opplevd.

Del det du vet💛 

Forfatterprogrammet er "et must"
Jeg hadde ingen erfaring med å skrive bok da jeg begynte, men Forfatterprogrammet og Tina har vært med på å løfte min bok betraktelig. Uten dette kurset hadde både utformingen og  innholdet vært annerledes. Tina forklarer og redegjør på en oversiktlig og begripelig måte i de ulike modulene.
Nå er jeg snart klar for å gi ut min bok, og mye av det kan jeg takke Tina og hennes kompetanse for. Vurderer du skrive bok og ikke har erfaring fra før er Forfatterprogrammet "et must". Det hever både deg som forfatter og boken din.

Kathrine Bergsholm

Blir forfatter på Aschehoug forlag!
Kort tid etter at jeg begynte på Forfatterprogrammet til Tina signerte jeg kontrakt med Aschehoug! Jeg sendte inn bokpresentasjon basert på malen hennes, og fikk interesserte svar fra flere forlag. Nå har jeg lansert nettsiden min elinenger.no og skriver boken som basis for kurs- og foredragsvirksomhet som tantralærer senere.

Elin Enger

Fått nettverk av fantastiske støttespillere
Forfatterprogrammet hjelper deg å finne et tydelig budskap, hvordan å skille deg ut i mengden, og ikke minst hva som er unikt med deg som forfatter. Noe av det jeg liker best er at kurset tar høyde for at det å skrive bok er en personlig og faglig prosess, at det kommer opp- og nedturer, at ting endrer seg underveis og at dette er helt greit. I tillegg kommer programmet med et nettverk av fantastiske støttespillere. Lite visste jeg at jeg skulle få nye, nære relasjoner med likesinnede på kjøpet! Tina som leder for programmet er en perfekt blanding av festlig og faglig dyktig. Hun er morsom å jobbe med fordi hun ser deg for den du er og hun ønsker å få ut ditt høyeste potensiale. Hun pusher og støtter på en gang. Jeg har nå skrevet på boken min i ca. fire måneder ved siden av full jobb! 

Kristine Kotte-Eriksen

Din skrivecoach

Jeg heter Tina og er forlegger for inspirerende forfattere, og deres sakprosabøker, på forlaget mitt Nor⭐️

I tillegg har jeg en helt ny podcast som heter Skriv en bok om det. Veldig gøy!

Jeg har også jobbet som forlagsredaktør i Cappelen Damm, hvor jeg jobbet med flere av de mestselgene forfatterne i Norge. 

Jeg er litteraturviter, journalist og forfatterrådgiver, og har jobbet med magasiner, tekster og bøker profesjonelt i snart 25 år.

For 7 år siden ble jeg selv en publisert forfatter på Norges og Sveriges største forlag, etter å ha drømt om å skrive bok i over 7 år.

Så jeg vet hvordan det føles å ville bli forfatter – og alt det magiske som kan skje når du har blitt det✨

Jeg har brukt all min erfaring til å skape en helt unik metode for deg som vil skrive en sakprosabok som kan gi deg mange nye muligheter. Den metoden får du kun tilgang til inne på Forfatterprogrammet.

La meg hjelpe deg med å bli forfatter – og å nå enda større drømmer på sikt🤩

Hvorfor dette programmet?   

Etter at jeg hadde jobbet i forlagsbransjen i mange år, og skrevet mine egne bøker, fant jeg ut at jeg jobbet på en annen måte enn mange andre redaktører og forfattere. Jeg hadde mer fokus på budskapet, på strukturen, flyten og salgspotensialet til bøkene jeg jobbet med. Jeg så at jeg jobbet etter en slags selvutviklet metode. Og den begynte å jeg utvikle for fullt etter at min første bok ble utgitt på både norges og sveriges største forlag.

Samtidig begynte jeg å jobbe litt 1–1 med forfattere som tok kontakt med meg. Men det jeg etter hvert innså var at mange av dem følte seg veldig alene i skriveprosessen – utenom timene meg meg. Det var spørsmål som dukket opp som de ikke fikk svar på ved å google og de skulle gjerne sparret med andre som også skrev på bok.

I tillegg var det mange som kontaktet meg som ikke hadde mulighet til å betale for eksklusive privattimer. Og det var så synd fordi det var så mange jeg ville jobbe med. Det var så mange som kunne skrevet en bok mye lettere hvis de bare visste hvordan de skulle gjøre det.

Løsningen min var å samle alle de dyktige damene jeg jobbet med, og ville jobbe med, med i et felles program hvor vi gikk gjennom stegene i metoden min sammen og jeg coachet alle i gruppe, sånn at de kunne lære av hverandre.

Og vips, så fikk plutselig flere av dem ny inspirasjon og nye skrivevenninner fra gruppen.

Og den gruppen har nå blitt til Forfatterprogrammet⭐️

Når du blir med her vil du kunne få fart på skriveprosessen din. Du kan stille spørsmål i gruppen med en gang de dukker opp, og få ekspertsvar du kan stole på.

Du får coaching av meg som er like verdifull som om du skulle betalt for eksklusive privattimer. Og når du hører på andre som får coaching i gruppen kan du lære mye. Ofte har andre veldig gode spørsmål du selv ikke har tenkt på en gang, men som gir deg et gjennombrudd. 

Investerer du i å bli med på Forfatterprogrammet vil du ikke bare spare tid på å søke etter svar på spørsmål, men en ekspert på bokskriving vil også kunne hjelpe deg med å skrive en bedre bok enn du kanskje ville klart helt selv. 

Jeg har lang erfaring som redaktør, og med utgangspunkt i bestselgere jeg har jobbet med, har jeg laget en metode som gjør at du kan skrive en bra bok på en effektiv måte.

Denne måten å jobbe på har jeg lært bort til forfattere jeg har vært redaktør for. Og de siste årene har jeg sett at metoden min også fungerer veldig bra som er fullverdig program.

Når du blir med på Forfatterprogrammet får du:

✨ Metoden min: fra idé til ferdig bok

✨ Ukentlig coaching og Q&A

✨ Møter med eksperter

✨ Nettverk og fellesskap

✨ Invitasjon til Forfattersamling

✨ Konkurranser og bonuser

Du får tilgang til all kunnskapen jeg har opparbeidet meg de siste 25 årene med skriving og bokpublisering. Du får også veldig god oppfølging hver uke. Jeg er inne og coacher deg i gruppen hver uke i oppstarten. Det blir også intervjuer med publiserte forfattere og eksperter fra bokbransjen og eksperter på business (vinklet mot deg som forfatter og tankeleder). Du får mulighet til å stille spørsmål direkte til ekspertene og ha en samtale med dem hvis du vil. Bare det i seg selv er gavepakke🤩

Når du blir med på Forfatterprogrammet vil du også møte mange andre bra damer som kan bli dine fremtidige samarbeidspartnere og venninner. Denne typen nettverk er veldig verdifullt og noe du helt sikkert vil sette stor pris på. Der er selvfølgelig mulig å delta på programmet og få de resultatene du ønsker deg uten å delta aktivt i gruppen, men det kan være både enklere og mye mer gøy å gjøre det sammen med andre. I vårt community har du i hvert fall mulighet til å få innspill og støtte fra en stor gjeng med inspirerende folk.  

I tillegg får du innsidetips fra forlagsbransjen – som du ikke kan google deg frem til🤓

Det finnes ikke noe tilsvarende i Norge i dag. Dette er ikke bare et skrivekurs, men et program for deg som virkelig ønsker å bli en publisert forfatter. Så dette er en unik mulighetDu får en metode som viser deg hvordan du skriver en bok basert på din kunnskap, dine interesser og dine personlige erfaringer. Det er også fokus på hvordan du får forlagene interessert, og hvordan du kan bruke innholdet ditt i andre kanaler (for eksempel foredrag, kurs, podcast eller lignende). 

Er du klar for å skrive bok sammen med meg nå, og jobbe sammen ut januar 2022? Da kan du melde deg på ved å velge et betalingsalternativ under her. Så er vi i gang🤩

Meld deg på her

Velg ett av alternativene under, og klikk på knappen under prisen du har valgt.

3490 kr

Lavere månedspris

 

Dette får du:

✨ Metoden: fra idé til ferdig bok

✨ Ukentlig coaching og Q&A

✨ Møter med eksperter

✨ Nettverk og fellesskap

✨ Invitasjon til Forfattersamling

✨ Konkurranser og bonuser

 – Del opp betalingen over tid

Meld deg på her

14900 kr

Beste pris

 

Dette får du:

✨ Metoden: fra idé til ferdig bok

✨ Ukentlig coaching og Q&A

✨ Møter med eksperter

 Nettverk og fellesskap

✨ Invitasjon til Forfattersamling

✨ Konkurranser og bonuser

– Spar 2550 kr ved å velge dette

Meld deg på her

Goodiebag

 I tillegg til kurs, coaching og forfattereventer, får du med en GAVEPAKKE som vil gjøre det enda morsommere å bli med på dette!

 

ÅRETS HAPPENING FOR SAKPRSAFORFATTERE

Invitasjon til Forfattersamling

To ganger i året har vi FORFATTERSAMLING, hvor vi samler alle de bra damene vi jobber med til en fantastisk helg med læring, inspirasjon og nettverking. Her får du tips fra tidligere kursdeltakere som har gitt ut bok, du får vite mer om hvordan du får boken din utgitt, og hvordan du kan bruke innholdet ditt i sosiale medier eller til å skape nye karrieremuligheter som forfatter. Kan du ikke delta, får du uansett opptaket.

SKRIVE FLERE BØKER?

Du har metoden for alltid

Tidligere har vi bare gitt tilgang til selve oppskriften i en begrenset periode. Men nå får du kurset på ubestemt tid. Det vil si at alle oppgraderinger vi gjør i fremtiden, får du med. Og da kan du enten bruke gooood tid på bok nummer én, eller bruke kurset igjen og igjen for å skrive flere bøker🤩

Ikke lenger en utopisk drøm å skrive bok
Før jeg traff Tina hadde jeg en utopisk drøm om at det kunne vært gøy å skrive en bok. Jeg hadde vel ikke tro på at jeg noen gang skulle klare det. Ved hjelp fra Tina, har jeg klart å komme godt i gang med skrivingen og nå er det bare opp til meg å fullføre prosjektet, så blir det bok! Det er ikke lenger en utopisk drøm, men noe som faktisk er oppnåelig. På kurset hennes, lærte jeg hvordan man bygger opp strukturen i boka, og hvor viktig det er å få dette rammeverket på plass. Hun har lært meg hvordan man får motivasjon til å skrive og unngår "skrivesperre", hvordan man skriver for å fange leserens oppmerksomhet og hvordan finne min "skrivestemme". Jeg har også lært å skrive en god bokpresentasjon som faktisk gjorde at jeg kom i kontakt med et forlag.

Gunhild Melleby

Bruker rådene til Tina hver eneste dag
Da jeg kom over Tinas webinar for et år siden, fikk jeg et aha øyeblikk. “Dette har jeg ønsket meg, jeg bare visste det ikke”. Jeg har alltid hatt mye på hjertet, men synes det er vanskelig å formidle så folk forstår hva budskapet er uten for mange ord. Jeg bruker rådene fra Tina hver eneste dag, ikke bare i å skrive på boken min, men i alt arbeidet jeg gjør. Viktigst av alt har det hjulpet meg å nå frem til akkurat de kundene ønsker.

Bente Bjørnrud Braathen

Har aldri angret! Nå blir det bok
Jeg har alltid hatt en bokdrøm, og jeg gjorde som sikkert flere andre gjør: Jeg begynte på en bok. Men etter et par kapitler stoppet det opp. Jeg hadde jo ingen struktur eller plan for de neste kapitlene! Det var da jeg så annonsen til Tina, jeg fikk troen på at jeg kunne klare å skrive en bok, og jeg meldte meg på kurs. Det har jeg aldri angret på. Et år etter at jeg begynte å jobbe med Tina har jeg et ferdig manus. Hurra! Nå er det redigering som gjenstår, og jeg gleder meg til å kunne kalle meg forfatter dette året. Uten Tina og hennes hjelp hadde jeg trolig gitt meg på første forsøk og pakket det påbegynte manuset ned i en skuff. Har du en bokdrøm du også? Meld deg på kurs! Jeg har lært så mye, ikke bare å skrive men også mye om meg selv. Tusen takk, Tina, for den fine jobben du gjør.

Hanne Smukkestad

Perfekt match for deg?

Dette kurset gir deg selve oppskriften på å bli en sakprosaforfatter.

Sakprosa er for eksempel fagbøker, livsstilsbøker eller selvbiografier. Noen stikkord er: selvutvikling, memoar, essays, helse, oppskrifter, ledelse, interesse, kunnskap, livserfaring, trening, helse, barn, hobby, mote, kosthold, spiritualitet, markedsføring, matlaging, friluft, strikking, interiør, mindfulness, ledelse, kultur, miljø, dyr, populærpsykologi osv.

Kurset passer aller best for deg som gjerne vil jobbe videre med temaene du skriver om i boken på flere måter, for eksempel foredrag, kurs, coaching, podcast eller lignende.

Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette, er du hjertelig velkommen i gjengen vår🤗 

Klar for å bli forfatter? Meld deg på her⭐️

Velg ett av alternativene under, og klikk på knappen under prisen du har valgt.

3490 kr

Lavere månedspris

 

Dette får du:

✨ Metoden: fra idé til ferdig bok

✨ Ukentlig coaching og Q&A

✨ Møter med eksperter

✨ Nettverk og fellesskap

✨ Invitasjon til Forfattersamling

✨ Konkurranser og bonuser

 – Del opp betalingen over tid

Meld deg på her

14900 kr

Beste pris

 

Dette får du:

✨ Metoden: fra idé til ferdig bok

✨ Ukentlig coaching og Q&A

✨ Møter med eksperter

 Nettverk og fellesskap

✨ Invitasjon til Forfattersamling

✨ Konkurranser og bonuser

– Spar 2550 kr ved å velge dette

Meld deg på her

Fornøyd eller pengene tilbake

Metoden du lærer på Forfatterprogrammet har ført til mange publiserte bøker de siste årene.

Men skulle du kjenne at dette likevel ikke er kurset for deg, har du muligheten til å ombestemme deg innen 14 dager etter påmelding, og få alle pengene tilbake.

Du risikerer ingen ting ved å melde deg på nå.

Har du spørsmål?

Chat med meg her på siden, eller send en mail til [email protected]