Bli med på gratis workshop:

Skriv ferdig boken din – og få den publisert på et forlag⭐️

Har du hatt lyst til å skrive bok lenge, men får av en eller annen grunn ikke gjort det? Kanskje du er usikker på hvordan du skal begynne, eller hvordan du skal få boken din utgitt?

Bli med på en gratis workshop hvor jeg viser deg hvordan du kan fullføre bokmanuset ditt, og hva som skal til for å bli en publisert forfatter på et forlag.

 

Jeg vil være med!

 

⭐️ Er du en coach, leder, healer, gründer, influencer, konsulent eller lignende – og er kreativ, engasjert og opptatt av læring og utvikling – er dette perfekt for deg.  

⭐️ Drømmer du om å bli en publisert forfatter på et stort forlag? Da må du komme og få mine beste innsidetips fra forlagsbransjen.

⭐️ Har du en kompetanse andre trenger, eller en interesse du håper kan bli til noe mer, vil du få vite hvorfor det lønner seg å dele det du vet i en bok på denne workshopen. 

⭐️ Er du ute etter å endre retning i livet, og gjøre noe nytt, er det en stor sjanse for at dette er akkurat det du trenger for å se hvilke muligheter som finnes for deg.

⭐️ Har du begynt på et manus flere ganger, uten å fullføre det, må du få med deg denne workshopen.

⭐️ Har du en spesiell historie, eller noen livserfaringer som kan hjelpe andre? Da er tiden inne for å skrive den boken nå. Det sitter noen der ute som vil høre fra deg. 

⭐️ Vil du bli intervjuet på podcaster, være på tv, holde foredrag, få flere følgere, lage et community? Og ikke minst: få spennende forespørsler om å være med på ting?

 

Alt dette kan skje når du skriver en bok. Det vet jeg, fordi jeg har gjort det selv.

Og på denne unike workshopen skal jeg dele hva jeg har gjort. Og kanskje du til og med blir overrasket over hvor enkelt det kan være?

Workshopen sendes LIVE, så du kan stille meg spørsmål underveis hvis du vil – eller bare komme på og lære hvordan du skriver og får utgitt en bra sakprosabok (du kommer ikke til å synes på video, så kom som du er;)

🔑 Kommer du live kan du bli med i trekningen av to eksklusive coachingtimer med meg 🔑

 

Når: Tirsdag 21. september kl. 20.00

Pris: Gratis og uforpliktende

Hvor: Digitalt (må du gjøre husarbeid eller gå tur med hunden, kan du høre på fra mobilen)

Verden venter på din bok⭐️

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Jeg blir med!

Om Tina Holt

Jeg som holder denne workshopen heter Tina og er forfatter, mentor og forlegger.

Jeg har gitt ut bok på Norges og Sveriges største forlag, og jobbet som forlagsredaktør i blant annet Cappelen Damm. Og nå driver jeg mitt eget forlag, som heter Nor.

Jeg elsker å jobbe med forfattere som har nye ideer, et spennende perspektiv på noe eller innsikter jeg kan lære av.

De siste årene har jeg jobbet med hundrevis av bra damer som har store drømmer – og et mål om å skrive en bok som kan inspirere andre. Og den erfaringen deler jeg med deg på denne workshopen.

Du kjenner deg kanskje igjen i å ha lyst til å inspirere andre? Og kanskje du har en bokdrøm, men er usikker på om du kan bli en forfatter?

Å skrive en bok om noe du kan, noe du er interessert i  – eller om noe du har opplevd, kan vær enklere enn du tror, og du trenger ingen erfaring fra før. Bli med på workshop, så forteller jeg mer🤩