Vårens kurs starter mandag 4. mars.

Klikk på knappen under, og legg igjen navn og mailadresse, så får du mer informasjon når det nærmer seg:) Det er helt uforpliktende.

 

Se for deg at du er blitt forfatter ...

... og våkner opp til en hyggelig melding fra forlaget ditt om at God morgen Norge vil gjøre et intervju med deg denne uken. Når passer det? Herregud så utrolig gøy ... og litt skummelt! Det passer selvfølgelig når som helst:)

Du drikker kaffe, mens du ser bort på boken din som ligger på spisebordet. Du ser på den hver morgen, og kan fortsatt ikke tro at det er du som har skrevet den.

Det har kommet inn en del Facebookmeldinger siden i går. De er fra fornøyde lesere som takker deg for at du har skrevet en bok som var nøyaktig det de trengte akkurat nå.

Du kjenner på lykkefølelsen over at du har hjulpet noen. Og du er så utrolig takknemlig for at folk synes boken er så bra at de anbefaler den til venner og kollegaer.

Du sjekker mail, og plutselig blir du helt varm og svimmel. Der ligger det en melding fra en av de kuleste damene du vet om. Hun du ser litt opp til fordi hun får til så mye. Hun vil samarbeide med deg! Hun vil at dere to skal holde foredrag sammen ... fordi hun digger boken din:)

Hvis du har lyst på en sånn dag, så er Forfatterkurset perfekt for deg.

"Jeg fikk personlig oppfølging og konkret tilbakemelding av Tina, og jeg fikk følelsen av at hun virkelig ønsket at jeg skulle lykkes. Og det gjorde jeg. Ved hjelp av Tinas kurs og veiledning, har jeg ikke bare skrevet en bok, jeg har også fått kontrakt med et forlag!"

Veronica Hetland

"Jeg har tatt flere skrivekurs tidligere, men konseptet til Tina skiller seg positivt ut! Hun sitter med selve nøkkelen til hvordan du skriver en bok! I tillegg er hun utrolig hjelpsom og kunnskapsrik, og har mange gode ideer. Jeg er SÅ glad for at jeg meldte meg på kurset hennes!"

Jorunn Almendingen

"Jeg lærte utrolig mye av å jobbe med Tina. Både hvordan man skriver en hel bok, og hvordan jeg er som forfatter. Og kanskje enda viktigere så lærte hun meg å bryte regler. Hun viste meg hvordan jeg skulle være meg selv i boken min, og det er jeg henne evig takknemlig for. Jeg tror at for å være en utrolig flink redaktør, som Tina er kjent for å være, så må du også være en bra person – noe vi som er så heldige å ha fått jobbet med henne vet at hun er. Jeg tar med meg så mye av det hun lærte meg videre. Ikke bare i videre bokskriving, men faktisk som gode tanker i livet generelt."

Johanna Grønneberg Mesa

Vårens kurs starter mandag 4. mars.

Klikk på knappen under, og legg igjen navn og mailadresse, så får du mer informasjon når det nærmer seg:) Det er helt uforpliktende.

Close

Forfatterkurset

Fyll inn skjemaet under, så får du uforpliktende informasjon om Forfatterkurset i februar:)