2023 kan være selveste ÅRET du skriver boken din💫 

Jeg kan vise deg hvordan du skaper mer tid, mer disiplin, mer selvtillit, mer struktur – og ikke minst hvordan du utvikler en fantastisk bra bokidé. 

Bli med på min splitter nye digitale forelesning! Det er gratis å bli med.

 

Hold av en plass til meg

 

Vi møtes tirsdag 31. januar 2023, kl. 20.00⭐️

Vi ses på nett, så du kan bli med fra din egen pc eller mobil.

 

Du lærer hvordan du skriver en bra bok på en smart måte, hvordan du unngår å gjøre masse feil underveis, og hvordan du får boken din publisert!

 

⭐️ Er du en coach, leder, healer, gründer, lege, influencer, konsulent eller lignende er dette perfekt for deg.  

 

Jeg kommer på LIVE og du kan stille meg spørsmål underveis hvis du vil. Vanligvis coacher jeg bare inne på eksklusive programmer, så dette er en helt spesiell mulighet for deg til å få lære mine metoder helt gratis. Få det med deg!

 

Verden venter på din bok⭐️

Jeg blir med!

Om Tina Holt

Jeg som holder denne forelesningen heter Tina og er litteraturviter, forfatter, mentor og forlegger.

Jeg har gitt ut bok på Norges og Sveriges største forlag, og jobbet som forlagsredaktør i blant annet Cappelen Damm. Nå leder jeg Forfatterprogrammet og driver eget byrå.

De siste årene har jeg jobbet med hundrevis av bra damer som har store drømmer – og et mål om å skrive en bok som kan inspirere andre. Og den erfaringen deler jeg med deg på denne forelesningen.

Du kjenner deg kanskje igjen i denne (bok)drømmen, men er usikker på om du kan bli en forfatter?

Å skrive en bok om noe du kan, noe du er interessert i  – eller om noe du har opplevd, kan være enklere enn du tror, og du trenger ingen erfaring fra før. Bli med på forelesningen, så forteller jeg mer🤩